Nacka, April 2014

Martin och Linda

Vi tog hjälp av G.A.L Bygg när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2014. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha att göra med och vi vill gärna rekommendera dem.

Orminge, Augusti, 2014

Mikael Johansson

Så nu - äntligen färdigt!! Vi är mycket nöjda med resultatet och med ert arbete! Ni har varit mycket proffsiga och service minded - håller vad ni lovar. Mycket bra! "G.A.L Bygg har varit mycket trevliga, kunniga, pålitliga och tjänstevilliga under hela vårt källarrenoveringsprojekt och vi är mycket nöjda med resultatet!

Täby, Juni 2013

Peter Hokanson

Eftersom det kom 3 killar och hjälptes åt med att flytta ställningar och stegar blev arbetet snabbt slutfört. Underarbetet var av hög klass och småsaker utfördes utan att jag behövde tänka på det själv. Garaget målades vitt och då tvättades mina gamla utelampor för att de inte skulle se grå ut mot det vita underlaget. Det är småsaker som jag uppskattar. En murken planka byttes ut på garaget och det syns inte ens att det är ”lappat och lagat”. Avslutningsvis städades tomten upp så att jag kunde få njuta av ett nymålat hus och garage.