Om oss

G.A.L. Bygg & Entreprenad AB startades 2006, men vår erfarenhet i branschen sträcker sig längre tillbaka än så. Företagets ägare, Andrzej Gal, har varit verksam som snickare i drygt 15 år, och samtliga anställda har stor yrkeskompetens inom sina respektive arbetsområden.

Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet. När du nu bara betalar halva arbetskostnaden så unna dig att få renoveringen hemma utförd av någon som har rätt kompetens. Någon som ser till att alla lister kommer på plats och att tätskiktet i badrummet håller den standard som försäkringsbolaget kräver. Med andra ord, en kvalificerad hantverkare.

Kvalitetspolicy

Våra värderingar gör det naturligt för oss att fokusera på ERA behov, krav och önskemål, samtidigt som vi genomför våra arbeten på ett tids och kostnadseffektivt sätt. Vi håller oss öppna för nyheter och förbättringar i likväl produkter som i arbetssätt.

Certifikat
Certifikat
Certifikat

Copyright © G.A.L Bygg | Design by Graffstudio