Inomhusarbete

Vi som utför allt från mindre reparationer till om- och tillbyggnationer av villor.

Fönsterbyten, fasadrenovering och invändig renovering är något vi ofta arbetar med. Vi vänder oss i första hand till privatpersoner. Med bred kompetens och över många års branscherfarenhet utför vi arbeten av hög kvalitet. Vi har alltid en nära dialog med våra kunder och är lyhörda för kundernas önskemål. Våra gedigna arbeten har genom åren gett oss många nöjda kunder som återkommande anlitat oss och rekommenderat oss vidare.
Slider 2
Slider 3
Slider 4
Måleriarbeten
Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Oavsett om det gäller lasering av väggar, svampning, epoximålning av golv, köksluckor, lägenhetsmålning, trapphus, källarlokaler och garage, hela villor, plåt- och fasadmålning eller något annat måleriarbete.
Snikerier
Vi är specialister på unika inredningar till privatboenden, offentliga miljöer och kontor. Vi driver bearbetningen av nya material i den moderna snickeriproduktionen och vårt mål är att förädla våra kunders idéer genom kreativt samarbete. Vi levererar helhetslösningar – från uppmätning till produktion och montering på objekt.
Badrumsrenovering
Vi utför allt från applicering av ett tätskiktssystem, plattsättning till montering av porslin och badrumsinredningar. Vi har egna utbildade plattsättare, behörighet enligt PER:s branschregler för tätskikt i våtutrymmen. Ett nära samarbete med rörmokare och elektriker leder till ett effektivt och ordentligt utfört arbete.
Köksrenovering
Vi utför alla typer av köksmonteringar och renoveringar. Vi kan tillhandahålla speciallösningar när det gäller skåp och levererar efter önskemål vare sig det är fråga om höjd, djup eller bredd eller materialval samt det mesta inom köksdetaljer m.m. med det senaste av moderna och funktionella innovationer.

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!

Från den 1 juli 2009 gäller nya regler - nu får du 50% avdrag direkt på din faktura.
Måleriarbeten
Snikerier
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Copyright © G.A.L Bygg | Design by Graffstudio